Головна
Новини
Компанія NetLS та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу підписали угоду про співпрацю

Компанія NetLS та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу підписали угоду про співпрацю

ІТ-компанія NetLS та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ) підписали угоду про співпрацю щодо розвитку компетенцій викладачів і студентів в оволодінні сучасними технологіями в ІТ-індустрії та створенні нових навчальних дисциплін.

NetLS – одна з найуспішніших українських IT-компаній, яка протягом останніх кількох років активно бере участь у змінах в освіті. Згідно з угодою про співпрацю, викладачі, аспіранти та студенти ІТ-інституту ІФНТУНГ отримуватимуть наставництво від NetLS, навчатимуться у фахівців компанії та здобуватимуть практичний досвід роботи в ІТ.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу з гордістю носить звання одного з найкращих вищих навчальних закладів України у нафтогазовому напрямку. Більше 10 000 студентів отримують знання на понад 13 кафедрах. Навчальний заклад відповідає за доуніверситетську підготовку та аспірантуру, фізико-технічний ліцей та Інститут ІТ.

Інститут інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу забезпечує якісну освіту в ІТ-сфері для понад 1000 студентів на 7 факультетах. Програми навчання в інституті розраховані на тих, хто хоче отримати диплом про вищу освіту та стати професіоналом ІТ-індустрії. Тепер студенти можуть підвищувати свої навички, отримувати нові знання та престижні кваліфікації, здобувати відповіді на свої запитання від викладачів та досвідчених IT-спеціалістів, брати участь у наукових розробках.

Тому вигода від співпраці NetLS з одним із найкращих університетів України обопільна. У майбутньому компанія матиме висококваліфікованих спеціалістів, а університет отримає більше зацікавлених студентів, які створили свої перші проєкти вже під час навчання. Крім того, сторони планують проводити спільні заходи з популяризації інформаційних технологій. Це також впливає на рейтинг навчального закладу.

В епоху інформаційних технологій високоякісна освіта є основним інструментом суспільних перетворень. Співпраця з університетом спрямована на покращення освітніх потреб молоді та забезпечення поступального розвитку ІТ-структури та економіки України.

 

Constantine Ketskalo
;