Головна
Новини
Просування технологій і освіти разом

Просування технологій і освіти разом

Сьогодні, 24 травня, ми раді оголосити про початок нашого партнерства з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника. Ми об'єднаємо зусилля, щоб створити нові перспективи для розвитку та інновацій в галузі інформаційних технологій. Ця співпраця відображає нашу віру в потужний потенціал, який відкривається перед нами, і створює основу для змін та прогресу.

 

фото_2023-05-24_17-07-21

 

Разом з Прикарпатським університетом імені Василя Стефаника ми маємо намір покращити якість навчання та підготовки фахівців у галузі ІТ за допомогою наступних кроків:

1. Проведення лекцій в університеті

Ми розуміємо, що швидкі зміни інформаційних технологій вимагають постійного оновлення освітніх програм навчання та підтримки студентів у їхньому професійному зростанні. Тому ми вирішили ініціювати проведення лекцій для студентів університету на системній основі 1 раз на семестр. Лекторами будуть наші найкращі спеціалісти.

2. Інтернатура для аспірантів

Ми розуміємо, що для аспірантів необхідно мати не тільки теоретичні знання, а й практичні навички, для ефективного навчання молодого покоління. Ми будемо підтримувати їх, надаючи не лише знання, а й змогу використовувати ці знання у практичних проектах, стартапах та дослідницьких роботах. Ми забезпечимо аспіранту практичні навички, необхідні для успішного впровадження інновацій та актуалізації навчального процесу відповідно до сучасних вимог ринку.

3. Адаптація освітньо-професійних програм університету 

Наша мета допомогти університету у адаптації освітніх програм до сучасних вимог ІТ ринку. Ми надамо фахову експертизу та консультації для покращення змісту та оновлення освітніх компонент, щоб вона відповідала потребам та тенденціям галузі за обраною спеціальністю.

4. Менторство студентських стартапів. 

Ми будемо підтримувати студентів у втіленні їхніх ідей та допомагати їм у розвитку власного бізнесу. Наші експерти стануть менторами та консультантами для студентів, надаючи їм цінні поради та керівництво.

 

Ця співпраця відкриває нові горизонти та можливості для розвитку як університету, так і нашої компанії. Разом ми зможемо створити сильну основу для навчання, інновацій та успіху в галузі ІТ. Ми переконані, що разом ми зможемо досягти великих результатів та змінити світ навколо нас за допомогою інновацій та технологій.

З нетерпінням чекаємо на перші результати нашої співпраці з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника. Залишайтесь на зв'язку, оскільки ми будемо ділитися свіжими новинами про наші спільні досягнення та інші цікаві події. Разом ми зробимо майбутнє ще яскравішим та ефективнішим!

фото_2023-05-24_17-07-15

;